Thuis

Liri Tent Technology (Zhuhai) Co., Ltd. Fabrieksreis

Certificaat
Van goede kwaliteit De Tenten van het luxehuwelijk voor verkoop
Van goede kwaliteit De Tenten van het luxehuwelijk voor verkoop
Klantenoverzichten
Ik adviseer Liri-hoogst Tent! Ik kocht een 15m x 20m huwelijkstent; is was mooi en overschreed mijn verwachtingen. Ik verheug me op een partn op lange termijn

—— Matte Bokken

Wij zijn zo tevreden met onze aankoop van Liri-Tenten, is het product fantastisch en is de prijs was ook groot. Ik maakte een juiste keus toen I…

—— Monica Victoria

Dank voor het leveren van de hoogste kwaliteitsdiensten aan uw cliënten. Het vergt enkel een minuut om een antwoord van u te krijgen wanneer in moeilijkheden.

—— Yanetxys Torreblanca

Dank u zeer het ondersteuningsteam AccessPress Ray voor de dienst, zijn werkelijk prachtig in hun zorg en in de resolutie van het probleem.

—— David Soriano

Ik ben online Chatten Nu
1 2 3 4 5 6
Liri Tent Technology (Zhuhai) Co., Ltd. Liri Tent Technology (Zhuhai) Co., Ltd. Liri Tent Technology (Zhuhai) Co., Ltd. Liri Tent Technology (Zhuhai) Co., Ltd. Liri Tent Technology (Zhuhai) Co., Ltd. Liri Tent Technology (Zhuhai) Co., Ltd.

1 2 3
Liri Tent Technology (Zhuhai) Co., Ltd. Liri Tent Technology (Zhuhai) Co., Ltd. Liri Tent Technology (Zhuhai) Co., Ltd.
Gepersonaliseerd Ontwerp
Onderzoek en ontwikkeling
Proefassemblage

Gepersonaliseerd Ontwerp

Onderzoek en ontwikkeling

Proefassemblage

  • lopende band

    De Technologieco. van de Liritent, Ltd (Zhuhai) in 1997 wordt gevestigd neemt hoofdzakelijk in het ontwerp, de vervaardiging, de verkoop en de huur van systeem dat van uitstekende kwaliteit van de de structuurtent van de aluminium het duidelijke spanwijdte in dienst. De nadruk van de Liritent bij het ontmoeten van allerlei die tijdelijke ruimtevraag naar grote tentoonstellingen, festivallen, gebeurtenisactiviteiten, sporten en logistiek door flexibele openlucht mobiele gebouwen opslaan te verstrekken. Als wit haar van tentvervaardiging, met 20 jaar proeven en ontberingen, Liri-is de Tent toegekend „de Provincie Beroemd Handelsmerk van Guangdong“, „High-tech Onderneming“ en „van de de Provinciemerknaam van Guangdong de Producten“ in de tentindustrie. De Liritent bepaalt van in de Wetenschap & de Technologieindustrieterrein van Xinqing, Doumen, Zhuhai, Guangdong, China de plaats. De Liritent heeft bereik totale activa van 300 miljoen RMB, bijna 500 werknemers en de bouw van de 121.600 sqmfabriek. Bovendien is er filiaal in de V.S., Afrika, Zuidoost-Azië, India, China Guangzhou, Shanghai, Peking, Chengdu. Het Lirimerk is over de hele wereld beroemd.

  • R & D

    Met de superieure productietechnieken, het professionele techniekteam en de technologieën van de kerntent, Liri-verkreeg de Tent dozens nationale uitvindingsoctrooien. De Liritent heeft geleidelijk aan de reeks van de krommetent, de reeks van de koepeltent, de reeks van de multi-kantentent, de reeks van de veelhoektent, de tentreeks van de kubusstructuur, en dubbele dekreeks en andere totale 45 tentreeksen 359 enige producten zelf-ontwikkeld. Onder hen, is Liri „Dubbele Dektent voor Openluchtgebeurtenissen“ beloond als „Innovatief Product van China“, heeft Liri „Mobiele Tijdelijke gebouw-Openlucht Tienhoekige Tent“ en „Thermo de Structuurtent van de Dakkubus“ de Uitstekende Prijs van „Schoonheid van Gemaakt in China“ ontvangen.

Contactgegevens
Liri Tent Technology (Zhuhai) Co., Ltd.

Contactpersoon: Mr. Lee

Tel.: 86-756-6250688

Fax: 86-756-5311018

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)