Thuis Over ons

Geschiedenis

Bedrijfsprofiel

                                            Liri Tent Technology (Zhuhai) Co., Ltd.

 

Opgezet in 1997, Liri-neemt Co. van de Tenttechnologie (Zhuhai), Ltd hoofdzakelijk in het ontwerp, de vervaardiging, de verkoop, en de huur van van de de spanwijdtetent van aluminiumpvc duidelijk de structuursysteem in dienst. De nadruk van de Liritent bij het ontmoeten van allerlei tijdelijke ruimtevraag naar grote tentoonstellingen, festivallen, gebeurtenisactiviteiten, sporten, en pakhuis door flexibele openlucht mobiele structuren te verstrekken. Als pionier van tentvervaardiging, met meer dan 20 jaar proeven en ontberingen, Liri-is de Tent toegekend“ High-tech Onderneming“. De Liritent bepaalt van in de Wetenschap & de Technologieindustrieterrein van Xinqing, Zhuhai, China de plaats. Het bedrijf heeft bereik totale activa van 300 miljoen RMB, meer dan 500 werknemers, en 121.600 sqmfabriek de bouwgebied. Bovendien zijn er filialen in de V.S., Afrika, Thailand, Peking, Guangzhou, Shanghai, en Tchang-cha.

 

                                             Liri Tent Technology (Zhuhai) Co., Ltd.

 

Als één van de belangrijke bedrijven in de tentindustrie. Liri bevordert onophoudelijk de snelle ontwikkeling met innovatiegeest. De Liritent bereikte Duitsland TÜV ISO9001: 2015 de Certificatie van het Kwaliteitsbeheersysteem, ISO14001: 2015 Milieubeheersysteemcertificatie, OHSAS18001: 2009 Bedrijfsgeneeskundigen en Veiligheidsbeheerssysteemcertificatie. Liri realiseert redelijke en efficiënte toewijzing van ondernemingsresourcen met geavanceerd softwaresysteem door geïntroduceerd 7s-Productiebeheersysteem in 2007, ERP systeem in 2008, Streepjescodebeheersysteem in 2012. Liri is ook de pionier aan geïntroduceerd robotachtig lassencentrum, CNC de verwerkingscentrum van het aluminiumprofiel, CNC de snijmachines van pvc, en Duitse ingevoerde automatische pvc-stoffenwasmachine. Dit materiaal allen verbetert productieefficiency.

 

                                             Liri Tent Technology (Zhuhai) Co., Ltd.

 

Met de superieure productietechnieken, en professioneel ingenieursteam die beheersend de technologieën van de kerntent, Liri-Tent dozens nationale uitvindingsoctrooien verkreeg, ontwikkelde een productregel van 45 tentreeksen 359 enige producten.

 

                                             Liri Tent Technology (Zhuhai) Co., Ltd.

 

Meer dan 20 jaar, met zijn hoogstaande en veilige tentproducten, evenals de efficiënte, flexibele en gediversifieerde diensten, Liri-Tent hadden grote reputaties van klanten over de hele wereld gewonnen. De producten van de Liritent zijn uitgevoerd naar meer dan 120 landen en gebieden en gehandhaafd de belangrijke positie in tent het uitvoeren 18 opeenvolgende jaren. De Liritent is de exclusieve tentleverancier of de sponsor van talrijke binnenlandse en internationale gebeurtenissen met inbegrip van:

 

2002-2017 de Invoer en de Uitvoermarkt van China
1996-2016 de Internationale Luchtvaart van China & Ruimtevaarttentoonstelling
2010 Overleg in Colombia
2010 de Aziatische Spelen  van Guangzhou
2010 de Verjaardag van Oman veertigste van Nationale Dag
2011 Le Mans Grand Prix
2011 de Spelen van Shenzhen Universiade
2012 ANC van Zuid-Afrika de Viering van de Partij 100ste Verjaardag
2013-2014 de Grote Verzameling van China
2013-2017 de Kop Internationale Regatta van China
2013 Pakhuistent voor de Internationale Zeehaven van Abu Dhabi
2014-2017 Open het Tennistoernooien van China
2017 de Ruiterpeking Meesters van Longines
2015 Tentleverancier voor Internationaal IAAF-Wereldkampioenschap Peking
2015-2018 Officiële Tentsponsor van WTA-ELITEtrofee ZHUHAI
2016 LIRI de TENT heeft een Nationaal Zeer belangrijk Programma voor onderzoek en ontwikkeling bijgewoond, dat „Krachtige Textiel Flexibele Productie en Toepassing“ wordt genoemd.

 
 
ons bedrijf
  • Geschiedenis
  • Dienst
  • Ons Team

Lirigeschiedenis

 

2019

Technologieinnovatie: De eerste en grootste 80m Veelhoektent was delveloped en op de markt bracht.
Het verstrekken van 60m en 30m Geodetische Koepeltenten voor F1 Bahrein Grand Prix
Het verstrekken van Arcum-Tenten als VIP het Letten op Zaal voor Ferrari-Autorennengebeurtenis in Motegi Japan.
De bouw van 6000sqm-Tennispark voor Roland Garros in Maaneiland Tchang-cha.
Het verstrekken van Veiligheid die Tenten en Functionele Zitkamertenten controleren de 7de Militaire de Wereldspelen van CISM.
Samen met de Groep van Shanghai Louke. wij hebben bouwstijl 60m Groot Geprefabriceerd Tentstadion voor MAGIC3 en Jump10.
Bouwend het Park van NBA Basketabll voor de Sporten van Hunan Leyun & Cultuurbedrijf in verschillende steden, zoals Tchang-cha, Wuxi, Hefei.
Gevestigde hulpbranf van Liri-Tent: MOXUANJU Co. van de architectuurtechnologie, Ltd
en gebouwde verschillende types van tentkampen in de Provincie van Sichuan, Guangxi-Provincie, Xijiang-Provincie, Ningxia-Provincie en Shangdong-Provincie.

 

2018

De Liritent luidde een nieuwe doorbraak in 2018, in werking gestelde geïntroduceerde profielgrootte bereikte van 500mm x 150mm en maximumspanwijdte 70m tot 80m in.
De ontwikkelde het assembleren structuur van de stadiontent, en gebouwd bijna 20.000 vierkante meters van voetbalstadion voor alle weersomstandigheden, en Gelukkig de Wereld In dozen doend Park van BKS in de Maaneiland van Tchang-cha.
De het assembleren hoteltenten met trekmembraanstructuur werden ontwikkeld, werd een structuur van de hoteltent vergelijkbaar met een atar hotel vijf " vijfsterren“ gebouwd voor het eerst in de toeristen toneelvlek van de Tibetaanse Autonome Prefectuur van Ganzi, de Provincie van Sichuan.
Gecreeerd als submerk van Liri-Tent, werd Co. van de de Architectuurtechnologie van Zhuhai Moxuanju, Ltd opgericht.
Wens warm de Tak van Liri geluk Tchang-cha werd gevestigd, ontwikkelen formeel markt en dienen het gebied van Centraal China.
De Liritent sloot zich aan bij de lucht toont 20 jaar, toekende de titel van „12de de Tentbouw Speciaal Service Provider van China Airshow“, op voorwaarde dat meer dan 80.000 vierkante meters tentgebouwen, die de meesten onder al afgelopen China Airshows is.

 

2017

LIRI-TENT werd gegeven de titel van „Merkproducten van de Provincie van Guangdong“
Overspannen 50m reusachtige tent die met 6m eave hoogte als tijdelijke zaal voor een overleg van de grondmuziek werd verstrekt
Ondersteunende Partner van de de 11de Kop Internationale Regatta 2017 van China
De magische Modulaire Tent werd ontwikkeld en werd gezet bij de productie
De grootste 60m tent van de diameter geodetische koepel in de wereld werd ontwikkeld om aan de speciale eis ten aanzien van super reusachtige ruimte van cliënten te voldoen
De titel van „Schoonheid van maken-in-China werd“ gegeven aan Thermische Kubusstructuur
De titel van „High-tech Product van de Provincie van Guangdong werd“ opnieuw gegeven aan Pagodetent en Arcum-Tent
De 20ste Verjaardagsviering van Liri-Tent „Overerving van zich Originaliteit/het Bewegen vooruit met Dankbaarheid werd“ met succes gehouden in de vieringstent van de nieuwe fabriek.

 

2016

LIRI-de TENT heeft aan één van het nationale belangrijke onderzoek en de ontwikkelingsprojecten deelgenomen -- Spelen de „hoge Prestaties Textielstructuur en de Zachte Materiële Vervaardiging en de Toepassing“, LIRI een belangrijke rol om de grensverleggend onderzoek van het belangrijkste materiaal van tenten te bevorderen

LIRI-de TENT heeft de certificatie van kwaliteitsbeheersysteem ISO9001: 2015, Milieubeheersysteem ISO14001: 2004 en Bedrijfsgeneeskundigen en Veiligheidsbeheerssysteem OHSAS18001: 2009

Samenwerkend met China Airshow 20 jaar, 50m spanwijdtetenten, overspannen 10m dubbele dektent en andere grootte werd verstrekt, bereikt de totale oppervlakte 50.000 vierkante meters, wat grootst in de geschiedenis van China Airshow is

De exclusieve tentenleverancier van Handelsbeurs de van Oost- 2016 van Azië, 40m arcumtenten van het spanwijdte dubbele dek die met 8m eave hoogte voor tentoonstellingszalen werden gebruikt, de totale oppervlakte is 20.000 vierkante meters

Ontmoeten 30m X 60m dubbele de kubusstructuur van het dek thermodak die met 8m eave hoogte als temparory museum voor de globale première van „werd gebouwd Vincent van Gogh“

De nieuwe toepassing voor modulaire tentstructuren, werd 30m de kubusstructuur van het spanwijdte thermodak gebruikt voor een tijdelijke supermarkt

Winnend de samenwerking het Einde met van het „Automobiele Kampioenschaps“ Hong Kong van Federatiefomula E, is het toal gebied voor een verscheidenheid van tenten 12.000 vierkante meters

De bouw 50m overspant reusachtige tent die met de langste eave hoogte (10m) in China voor een tijdelijk theater van „Magisch“ toon

60.000 vierkante meterstenten werden verstrekt aan de Wereld Tuinbouwexpositie van Tangshan van 2016

LIRI-de TENT heeft 8 octrooien in 2016, in totale 23 octrooien tot nu verworven

 

2015

De Liritent heeft de „Nationale High-tech Ondernemingen“ authentificatie verworven

Won het „Beroemde Handelsmerk van Guangdong“

De aangewezen leverancier van Grote Tent voor IAAF-Wereldkampioenschappen PEKING 2015.

Officiële Tentleverancier voor WTA-Elitetrofee Zhuhai.

Tentleverancier van van 2015 de Ruiterpeking Meesters van Longines.

Van het Tennistoernooien van China Open Exclusieve de Tentleverancier

 

2014

Aankoop van 70,000sqm-land voor Liri-het gebruik van de Industrieterreinuitbreiding. Introduceer CNC numerieke controlemachine aan de gehele de verwerkingslijn van het aluminiumkader. Het enige Chinese tentbedrijf dat pvc-wasmachine van Duitsland introduceert.

De sponsor van China opent 2014 met 30m x 110m Structuur van het Kubus de Dubbele Dek.

 

2013

Kende de officiële tentleverancier en de sponsor van 2013 China de Dwarsverzameling van het Land toe, die het kamperen tenten verstrekken voor de gebeurtenis.

Kende de tentleverancier van China Kop Internationale Regatta toe, die tenten verstrekken voor media en controlecentrum.

Het verstrekken van 50m tenten van de breedte de grote gebeurtenis voor Guangzhou-Muziekkunstenaarstalent van het internationale merk Hennessy.

Het verstrekken van eersteklas transparante bankettenten voor de post van Hong Kong van de wereldreis van het Franse hoogste maniermerk Dior.

Het voorzien van grote het festivaltenten van het duidelijk-spanwijdtebier van breedten 40m en 50m voor het Bierfestival van Peking, die 13.000 vierkante meters in het complex bedragen.

Nieuwe Productenonderzoek en Ontwikkeling:

1. De Tent van de de Kubusstructuur van de hitteisolatie;

2. Dubbele het Dektent van de kubusstructuur;

3. Hangaartent;

4. De toepassing van het recentste bevestigingssysteem voor Pagodetenten en voltooiing van het nationale gebruiksmodeloctrooi.

 In 2013, Liri-heeft de Tent de stabiele groei, met de enorme groei voor exportartikel ondersteund. De Liritent heeft ook de eretitel van economische de benchmarkonderneming van Zhuhai gewonnen.

De „openluchttent van het Gebeurtenis Dubbele die Dek“ met „het Innovatieve Product“ Toekenning GMC-van Innovatiechina 2013 wordt geëerd.

De tent van Zhuhailiri wint de Eervolle vermelding in de „Schoonheid van Gemaakt in China“ het 2013-geavanceerde ontwerp van de Duidelijke Tienhoekige Tent van het Spanwijdtealuminium.

 

2012

Onafhankelijk ontworpen en geproduceerd de Duidelijke tent van het Dak Opblaasbare Pakhuis en Dubbele Dektent.

De exclusieve leverancier van de 9de Zhuhai-Lucht toont in China evenals tentleverancier van de 111ste de Invoer en de Uitvoermarkt van China (Kantonmarkt).

De takken van Peking werden en Guangzhou-gevestigd.

Het belangrijke Chinese tentbedrijf voor het volume van de tentuitvoer (informatie van de de Douanestatistieken van China).

 

2011

Aangewezen tentleveranciers voor de 2011 Shenzhen Wereld Universitaire Spelen met meer dan 40,000m verstrekte tenten. LIRI-Tent verstrekte 16.000 m2 van 40x60m grote tenten als tijdelijke tentoonstellingszalen voor de 110ste de Invoer en de Uitvoermarkt van China (Kantonmarkt).

De aangewezen tentleverancier voor Frankrijk Le Mans die (Zhuhai), 4.000 m2 VIP verstrekte gastvrijheidstenten rennen. Onafhankelijk ontwikkeld en geproduceerd de 60m van de wereld grootste duidelijk-spanwijdtetent (hoofdprofielgrootte: 400x170x7/10mm). De productie-installatie werd uitgebreid door 5.000 m2 om tot het 18,000m2 van bouwgebied te maken.

 

2010

LIRI-Tent werd benoemd als exclusieve tentsponsor van de Aziatische Spelen van Guangzhou van 2010 en werd verstrekt meer dan 60.000 m2 voor de gebeurtenis.

LIRI leverde tenten voor de Wereldbeker het Bierfestival in van Zuid-Afrika, Harbin en Dalian-Bierfestival in China, en de Spelen van de Commonwealth in India.

Onafhankelijk ontwikkeld en veroorzaakt het Gebogen Tent en Arcum-Tentsysteem.

 

2009

Onafhankelijk ontwikkeld en veroorzaakt het Grote Tentsysteem (spanwijdte: 50m, hoofdprofielgrootte: 350x128x7/11mm). Geleverde 40m spanwijdtetenten aan de 105ste Kantonmarkt.

 

2008

LIRI-de Tentfabriek werd verplaatst naar LIRI-Industrieterrein en werd gespecialiseerd in de productie, de verkoop, en de huur van tentsystemen.

LIRI-Tent voorzag tenten aan het Internationale het Bierfestival van Qingdao van meer dan 15.000 m2. De duidelijk-spanwijdte strekte zich van 15m uit tot 30m. Onafhankelijk ontwikkeld en veroorzaakt het Grote Tentsysteem (spanwijdte: 30m40m de hoofdgrootte van het kaderprofiel: 300x125x5/8mm).

 

2007

LIRI-het Tentindustrieterrein werd geïnvesteerd en werd gebouwd. Het behandelt een gebied van 35.000 m2, met inbegrip van een bouwgebied van 12.000 m2.

 

2006

Onafhankelijk ontwikkeld en veroorzaakt de Grote Tentreeks (spanwijdte: 2030m, de hoofdgrootte van het kaderprofiel: 256x121x5mm). De grote Tentsystemen werden gebruikt in hopen bij de 100ste de invoer en de Uitvoermarkt van China (Kantonmarkt).

 

2005

Onafhankelijk ontwikkeld en veroorzaakt het Grote Tentsysteem (spanwijdte: 10-25, de hoofdgrootte van het kaderprofiel: 204x110x4mm). De grote tenten van duidelijk-spanwijdte 20m werden wijd gebruikt voor Liuzhou Real Estate in dit jaar.

 

2004

Onafhankelijk ontwikkeld en veroorzaakt het systeem van de Vakantietent (spanwijdte: 615m, hoofdprofielgrootte: 122x68x3mm).

 

2003

Onafhankelijk ontwikkeld en veroorzaakt het systeem van de Pagodetent evenals wordend de aangewezen adverterende tentleverancier van de uni-Voorzitter Onderneming Corp., Qingqi-Motorfiets, en verscheidene andere rennende bedrijven.

 

2002

Onafhankelijk ontwikkeld en veroorzaakt de reeks van de Feesttent (spanwijdte: 1018m, hoofdprofielgrootte: 166x88x3mm).

LIRI-Tent ontving de de invoer en de uitvoervergunning in dit jaar evenals begin aan de uitvoer naar ontwikkelde landen en gebieden op grote schaal.

 

2001

Het eerste jaar om tenten voor veiligheid, catering, en registratie bij de invoer van China te leveren en voert Markt (Kantonmarkt) uit.

 

1999

Onafhankelijk ontwikkeld en geproduceerd de Tent van de de structuurtuin van de aluminiumlegering (Gazebo-Tent) en voor het eerst uitgevoerd. De tuintent werd gebruikt voor de Toernooien van het het Strandvolleyball van 1999 Internationale in Macao.

 

1998

Het eerste bedrijf in China om de Tent van de de modulair-assemblagepartij van de aluminiumlegering zelf-te ontwikkelen en te produceren (spanwijdte 612m, de hoofdgrootte van het kaderprofiel: 82x48x3mm, de reeks van PT).

De de reekstenten van PT van ons bedrijf werden geleverd in hopen aan 2de China de Internationale Lucht toont.

 

1997

LIRI-Tent werd opgericht. LIRI ook ontwikkelde en produceerde onafhankelijk de vouwende reclametent in dit jaar. Het eerste Chinese bedrijf om en de commercieel-doeltent die (Tenten vouwen die voor reclamefunctie worden gebruikt) te produceren te ontwerpen.

 

 

Liri Tent Technology (Zhuhai) Co., Ltd. Liri Tent Technology (Zhuhai) Co., Ltd. Liri Tent Technology (Zhuhai) Co., Ltd. Liri Tent Technology (Zhuhai) Co., Ltd. Liri Tent Technology (Zhuhai) Co., Ltd. Liri Tent Technology (Zhuhai) Co., Ltd. Liri Tent Technology (Zhuhai) Co., Ltd. Liri Tent Technology (Zhuhai) Co., Ltd. Liri Tent Technology (Zhuhai) Co., Ltd.
1 2 3 4 5 6 7 8 9
Bedrijf Details

Grote Markt

Wereldwijd

Type Business

Fabrikant

Verdeler/groothandel

Importeur

Exporteur

Verkoper

Merken : De Technologie van de Liritent

Aantal werknemers : 450~500

Opgericht Jaar : 1997

Export pct : 60% - 70%

Certificaten

Onze Producten Hebben Vele Certificaten Overgegaan.

Van goede kwaliteit De Tenten van het luxehuwelijk voor verkoop Van goede kwaliteit De Tenten van het luxehuwelijk voor verkoop Van goede kwaliteit De Tenten van het luxehuwelijk voor verkoop Van goede kwaliteit De Tenten van het luxehuwelijk voor verkoop